Welkom bij uwhorlogemaker,  Horlogereparatie Atelier in Cothen.

 Mijn openingstijden zijn:

Maandag t/m Donderdag: 10:00 – 12:00 en van 14:00 – 18:00

op vrijdag tussen 10:00 en 12:00 en van 14:00 en 16:00.

Ik wil u vragen vooraf te bellen, dan weet u zeker dat ik aanwezig en beschikbaar ben.

Ik neem alle reparaties aan maar laat u niet meer in mijn atelier zelf binnen. 

U kunt ook voor batterij vervanging bij mij terecht. U kunt helaas er niet op wachten. De doorlooptijdtijd hiervan is een tot twee dagen.

Ik repareer uitsluitend horloges. Voor klokken verwijs ik u door naar mijn collega Dik Gijsbertsen in Doorn te bereiken op nummer 0343-445344: www.klokkendoorn.nl.

Ik heb mijn opleiding op de Vakschool in Schoonhoven genoten. Op dit moment (helaas) nog de enige school in Nederland waar je de kunde en kennis kunt opdoen om vakkundig uurwerken te herstellen.

Om horloges goed te kunnen repareren is vakmanschap, ervaring en speciaal gereedschap nodig. Dit gereedschap gebruik ik voor het standaard onderhoud, maar even zo vaak voor het bijmaken of herstellen van kapotte onderdelen.

Helaas zijn onderdelen voor oudere horloges vaak niet meer leverbaar. De enige overblijvende opties zijn dan het vinden van een donorhorloge, of het onderdeel zelf maken indien mogelijk en (economisch) haalbaar.

Mag ik u uitnodigen ook de andere pagina’s van mijn website te bekijken. Hier geef ik u meer informatie wat er allemaal bij komt kijken om uw horloge weer helemaal “bij de tijd” te krijgen.

Al mijn werkzaamheden en reparaties gebeuren onder de condities zoals vastgelegd in de Algemene Voorwaarden zoals beschreven op de desbetreffende pagina van deze website.

Lid van de Amerikaanse vakvereniging: The National Association of Watch and Clock Collectors (NAWCC)

Lid Watch Spareparts Exchange Program

Uw Horlogemaker 1
Zie ook https://uurwerkherstellers.nl/